Hållbart och snyggt smink på hundutställningen!

Att gå på en hundutställning med sin hund kräver en del förberedelser, samt att man ska känna till vissa regler. När man går på en hundutställning ska hunden vara välvårdad, men som ägare ska man också se presentabel ut. En snygg sminkning ger ett bra och vårdat intryck som ägare då man kommer träffa en mängd andra hundägare och domare.

Perfekt smink när man ställer ut hunden!

Om man inte äger en hund men är sugen på att skaffa en både för sällskap och för att ställa ut, kan det vara bra med tips på vilken hundras som passar som en fyrfota livskamrat. När man skaffat sig en hund och ska på hundutställning, är det bra med råd hur man ställer ut sin hund , särskilt om det är första gången. Även om det är hunden som ska synas, är det ändå skönt att vara sminkad så att man själv också ser fräsch och pigg ut. En hundutställning kan ta tid när man väntar på sin tur och vill man vara säker på att inte se trött ut, kan perfekt smink från Max Factor ge ansiktet ett fint lyft med vårdande egenskaper. När man skaffar sig smink av hög kvalitet till sig själv inför hundutställningen, kan man i lugn och ro köpa allt smink online hemma från soffan.

Hundutställning – hur det går till och att tänka på

En av Nordens största hundmässor äger rum varje år på Svenska Mässan i Göteborg. Evenemanget heter My Dog och har en rad aktiviteter. Är man nyfiken finns det massor som är bra att veta om hundmässan My Dog och den innebär hundutställningar men även andra hundrelaterade evenemang. Det kan kännas tryggt som ägare att då vara välsminkad, vilket ger ett trevligt intryck när man går dit med sin hund och träffar tusentals andra hundägare. På en hundutställning har man bland annat något som heter ringträning. En ringträning kan bland annat handla om att man travar runt eller springer med hunden. Det finns många saker som är bra att känna till omkring en hundutställning innan man ställer ut hunden. Hunden ska ha klippta klor, välskötta tänder, ren päls och se välvårdad ut. Bedömning sker sedan efter ras och storlek, samt efter mentalitet, lydnad och utseende.